Tornem a l’Empordà

Tornem a l’Empordà

Aquest diumenge hem actuat a Figueres en motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu. Ens han acompanyat els Capgrossos de Mataró i la colla amfitriona, la Colla Castellera de Figueres.

Hem començat l’actuació amb un 3 de 8, el quart de la temporada. A segona ronda hem descarregat el 2 de 8 amb folre. Finalment, a tercera ronda hem completat un 4 de 8. A la ronda de pilars hem descarregat el pilar de 6 i hem acabat l’actuació amb dos pilars de 4. Cal destacar que tant el 2 de 8 amb folre com el pilar de 6 són castells que enguany vam portar per primera vegada a plaça per la diada de Sant Jordi i és la segona vegada que els descarreguem aquesta temporada.

Aquest mes se’ns presenten els primers grans reptes de la colla. El dissabte que ve dia 13 actuarem a Terrassa en motiu de la Fira Modernista. Ens acompanyaran els castellers de Berga. El dissabte següent tenim una altra gran cita amb la ciutat, la Diada del Patrimoni. Actuarem amb els Cap Grossos de Mataró i els Castellers de Barcelona.