Parlen els caps de colla!

Parlen els caps de colla!
Escrit de l'Arnau Boada en nom dels dos cocaps de colla.

Ahir vam començar els assajos de la temporada 2018, amb aquesta excusa (si és que cal) tant en Xavi com jo ja volem començar a parlar d’enguany i què tenim pensat, tant nosaltres dos com tot l’equip de colla.

Donem les gràcies a tots els equips tècnics que ens han precedit i tota la seva feina, ara ens sentim amb més forces que mai per agafar i comandar aquesta gran colla. Som coneixedors de la complexitat i dificultat de l’aventura que hem començat, però estem convençuts del que volem fer i del gran potencial que hi ha en cada un dels equips que dirigeixen la colla aquest any.

Creiem molt en la feina ben feta a assaig, en treure suc de cada prova, en treure el millor individualment de cadascú i també col·lectivament. Buscarem els nostres punts dèbils, els treballarem, millorarem els nostres punts forts i evolucionarem cap a noves metodologies que ens puguin aportar un major rendiment.

Els Minyons de Terrassa som una colla puntera, però volem ser-ho encara més, aquest any necessitarem l’ambició, caràcter i compromís d’absolutament tota la colla per tal de donar un cop de puny sobre la taula. Volem tornar a descarregar els castells que se’ns han resistit i repetir gestes que ens han fet ser únics.

Comunicació, concentració i caràcter.

Som-hi Minyons, que això comença, fem-ho brutal!

Arnau Boada

 

Volem que aquest blog sigui una plataforma d'expressió de tota la colla. Vols escriure algun article? T'agradaria expressar la teva opinió sobre un tema? Envia un correu a comunicacio@minyons.cat