Minyons al torneig intercasteller de bàsquet de la Colla Vella.

Minyons al torneig intercasteller de bàsquet de la Colla Vella.
altAqoKSgYfiM1cSRZ8BjN5iG38hq8hzp49_vNyoSDIZyor

Foto d’equip, amb les animadores…

El passat dissabte, un grupet de minyons i minyones ens vam desplaçar fins a Valls per participar en el torneig intercasteller de bàsquet organitzat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb motiu de la celebració de les Festes Anyals de la colla vallenca.

Al torneig hi van participar 9 colles (Vella amb dos equips, Vilafranca, Esplugues, Minyons, Moixiganguers d’Igualada, Xiquets de Reus, Jove de Tarragona, Xiquets de Tarragona, i Salats de Súria) dividides en dos grups de cinc equips. En una primera fase es van disputar enfrontaments entre tots els equips del grup. El nostre equip va arrencar la jornada contra els Castellers de Vilafranca, i ja es va veure clar d’entrada les escasses opcions de fer res de positiu en el torneig. Derrota clara i constatació de les mancances tècniques, tàctiques, físiques, i de tot tipus.

Les següents derrotes van ser, successivament i immisericordiosa, contra els Xiquets de Reus, els Salats de Súria, i la Colla Vella Santa Úrsula. Comptat i debatut, 0 de 5. Està clar que havíem vingut a passar-ho bé!!! 😉 Les semifinals les van disputar reusencs i baietes per una banda, i Vella Santa Úrsula i matalassers per l’altra. La gran final, amb arbitratge minyó (Rubèn i Risto), va enfrontar als vallencs contra la Jove, sent els primers els guanyadors finals.

En acabat el bàsquet vam anar a sopar tots plegats al local de la colla Vella. Pa amb tomàquet, embotit, amanides, vinet, gelat, i cafè i tot. I en acabat, els més marxosos vam anar al pub “Portal 22”, al costat del local de la Vella, ballant amb la música punxada pel PD “Plan B” fins a altes hores.

Un bon dissabte fent germanor castellera, esport, i ballaruga.

Gràcies Colla Vella! i gràcies a la resta de colles pel bon ambient i la bona gresca!