Minyons al Concurs…!!! d’apilar caixes!

Minyons al Concurs…!!! d’apilar caixes!
IMG_1167

L’Ona en plena acció.

IMG_1198

El Mossu assolint el rècord. 25 caixes!!

IMG_1201

En Bru quan ja fosquejava.

 

 

IMG_1208

El “pòdium” amb els tres primers classificats. Minitele pel 1r, 3 telèfons inhalàmbrics per la 2a, i càmera fotogràfica pel 3r.

IMG_1211

Foto de grup dels participants i la claca de la colla.

 

El passat dilluns, dins dels actes de la Festa Major de la nostra ciutat, un grupet de minyons va participar al nou concurs d’apilar caixes, organitzat per una coneguda marca de refrescos, a la confluència de la Rambla amb el Portal de Sant Roc.

El concurs va començar puntual, després d’una inesperada tempesta, a les 20 h. del vespre, i es va allargar prop de dues hores, tot i que el nombre de participants no arribava a la quinzena.

Concretament, van participar-hi l’Ona Janer, el Bru Busom i el David Velasco (Mossu). En una primera fase, els concursants havien d’apilar el màxim nombre de caixes en un temps límit de 3 minuts. Els tres representants de la colla van passar a la final apilant 15, 16, i 16, respectivament.

A la fase final on van accedir cinc finalistes, el repte consistia a apilar el màxim nombre de caixes sense límit de temps. Va iniciar la fase l’Ona que va acumular fins a 19 caixes. Tot seguit el Mossu va destacar apilant 25 caixes davant de l’admiració general del públic assistent, i amb seriosos problemes del llançador de caixes per arribar tan amunt. Va tancar la fase final el Bru amb 18 caixes.

Amb aquests resultats, la classificació final dels nostres representants, va ser: Mossu (1r), Ona (4a) i Bru (5è). En tercera posició va quedar un tal Àlex, exjugador de waterpolo del CNT, i en segon lloc, una exenxaneta dels Castellers de Terrassa anomenada Meritxell, que unes hores abans havia participat també a la cursa de cambrers. Cal destacar el bon rotllo i el fair-play entre els participants en tot moment.

Com a curiositat, destacar que el gran triomfador de l’acte, lluïa orgullós la camisa de la colla després d’haver participar una estona abans en un taller de castells de la colla al mNACTEC.

Felicitats als nostres companys!