CASA NOSTRA

Els Minyons tenim el nostre local situat al Carrer del Teatre, 4-6, de Terrassa. El local és una antiga casa modernista convenientment reformada en atenció als usos als quals està destinada, tot constituint una àmplia dependència amb diversos espais diferenciats entre els que destaquem:

– La planta baixa on hi trobarem la secretaria, la sala d’exposicions, l’espai d’assaig dels pilars, un petit rocòdrom i, finalment i el més important, el pati d’assaig.

– La planta primera on hi ha el bar-restaurant de la colla i un espai annex al bar que es pot habilitar per a la celebració de concerts, xerrades, obres de teatre de petit format, etc. Tots dos espais són oberts a tothom i s’hi poden veure els partits de futbol del Barça en grans pantalles.

– La planta segona la ocupen una sala polivalent de grans dimensions apte per al seu ús com a sala d’actes, el arxiu de la colla i una sala de reunions.

OBERT A LA CIUTAT

El local pretén ser un espai obert a la ciutat, és per aquest motiu que qualsevol persona o entitat que necessiti un espai per tal de realitzar alguna activitat que pugui encaixar en les instal·lacions que relacionem a continuació, en pot demanar la cessió puntual.

– Sala d’exposicions.

– Pati descobert (possibilitat de muntar concerts, sopars a l’aire lliure, etc …).

– Bar (espai on podeu organitzar xerrades, col·loquis, presentacions de llibres, etc …).

Per poder utilitzar el local cal que us poseu amb contacte amb la colla utilitzant el e-mail o venint qualsevol dia a secretaria i allà us informaran de com podeu fer-ho. Veure cessió d’espais.

UNA MICA D'HISTÒRIA

El 1988 va ser un any molt important a la història de la nostra Colla ja que vam adquirir al centre de la ciutat l’edifici que avui és la nostra seu social. Aquest fet ha suposat un augment de l’estabilitat i vitalitat de l’entitat alhora que hem crescut i hem augmentat el nostre pes específic dins de l’entramat associatiu de la ciutat.

Posteriorment, l’any 2002, es va inaugurar un ampliació d’aquest mateix local, que fou ajuntat amb el local adjacent, creant un petit espai d’assaig cobert, una nova secretaria i millorant els equipaments ja existents en el local original.

Amb el patrocini de: