Guillem Comas: «Malgrat les fites del curs passat, la gent dels Minyons en vol més».

Guillem Comas: «Malgrat les fites del curs passat, la gent dels Minyons en vol més».
576_1424281715P9F1

Foto: Cristóbal Castro (La Torre del Palau).

 

 

(Article de Guillem Bargalló publicat per La Torre del Palau ahir dimecres).

Els Minyons de Terrassa han estat la primera colla castellera en portar el 2 de 8 amb folre a plaça aquest 2015. Els malves duen uns números molt similars als de l’any passat, quan en aquestes alçades de la temporada havien completat gairebé els mateixos castells de vuit i, com aquest any, dos pilars de 6.

El cap de colla dels Minyons, Guillem Comas, s’ha mostrat molt content per aquest inici de temporada, «més que pes castells assolits per com està la colla, la seva motivació i il·lusió ens fa anar com l’any passat». Malgrat el gran ritme en les primeres diades, Comas ha manifestat que els de Terrassa no tenen cap pressa per assolir nous reptes. Ha reconegut que treballen el 4 de 8 amb l’agulla i el 5 de 8 com a possibles noves fites, «però sense la pressa que marcarà el calendari a partir del mes de juny». «És ben clar que aquests dos castells són reptes a curt termini, però anem avançant sense dates fixes, sense dir què i quan ho farem», ha assenyalat a DiariCasteller.cat

A diferència de la primera temporada de Guillem Comas com a cap de colla, els Minyons seran a Vilafranca el proper 30 d’agost. Per al cap de colla, Sant Fèlix «fa variar les coses pel que fa a intensitat. L’any passat no vam saber que no hi seríem fins avançada la temporada i la planificació es va fer pensant que hi actuaríem. Tenir Sant Fèlix implica tornar a assajar abans i augmentar la intensitat en el nostre treball», afirma Comas.

«Estem molt contents d’aquest inici perquè la gent respon. Han arribat nous castellers i, tot i que la tècnica sempre en vol més, les ganes i la il·lusió de la gent estan intactes malgrat els grans reptes assolits la temporada passada», ha conclòs.