Ex Minyó???… Ets Minyó!!!

Ex Minyó???… Ets Minyó!!!

Diada Minyons_pinya

Segurament recordes el treu primer dia a la colla, però segurament no tens ben bé clar quin va ser l’últim dia que vas portar la camisa a plaça…
Molt probablement no et vam preguntar els motius pels quals vas entrar a la colla: t’hi va portar un amic, t’hi va portar la parella, l’exparella, els fills, tu sol vas creuar la porta…
De la mateixa forma un dia vas deixar de venir…i tampoc et vam preguntar si simplement estaves una mica tip de tant assaig i actuació, o si ho havies deixat amb la parella, o si havies trobat feina lluny d’aquí, la teva esquena havia dit prou o havies descobert en la mountain-bike o en la família nous mons on concentrar tot el teu temps.
Sigui com sigui, formes part de la historia de la colla, junt amb 2000 noms més, sí, sí…has estat una vital peça del gran puzzle que és i ha estat la colla. I et volem donar les GRÀCIES!
GRÀCIES, de tot cor.

Encara que no t’ho sembli, malgrat el cap de colla o president de torn no et fessin massa cas, JUNTS, hem aixecat castells que han fet historia, i tenim la sort de poder dir que a dia d’avui la colla continua escrivint brillants pàgines dins la historia dels castells.

Arribar a dalt de tot és molt difícil, ho saps de sobres…però mantenir-se ho és més!

La nostra colla aquest any fa els 35 anys! Ja no se’ns pot considerar novells; En aquests anys hem fet coses extraordinàries en l’àmbit casteller, en l’àmbit de la ciutat, en l’àmbit social i en l’àmbit de la cultura en general i molts son els reconeixements que hem rebut, però cap com la satisfacció de descarregar castells.

ENS VOLEM FER GRANS!!

Fer-se gran, créixer i madurar forma part del procés natural de tots els projectes i de la vida mateixa.
Com la gran família que som, de la que vas formar part activament…i de la que encara formes part ( encara que no t’ho sembli)… ens toca iniciar una etapa cabdal en la colla. Estrenem una etapa en la que TU, tornes a ser protagonista!

Si demà entres al pati d’assaig trobaràs un munt de gent nova que no coneixes (fabulós no?!), i alguns menys que SÍ que coneixes i que s’han fet un tip d’explicar batalles als més novells, on més d’un i més de dos cops apareixia el teu nom! O potser t’han descobert en una foto penjada al local, o t’hem vist mentre projectàvem un vídeo amb totes les diades de la colla..etc..etc…

La gent nova de la colla es pregunta “ON SON TOTS ELS VETERANS?”…
Segurament ja et passava a tu quan venies tots els dimarts, divendres i a les sortides!

El procés de l’evolució de la colla guarda per vosaltres encara un paper importantíssim!
Més enllà de les batalletes que haureu explicat als amics, més enllà d’explicar a les persones que us estimeu que fa aquella camisa Malva a l’armari, i molt més enllà del suport econòmic que ens doneu molts de vosaltres mitjançant la quota voluntària de Socis protectors, el que desitgem TOTS els qui formem part de la colla en aquests moments, és…RETROBAR-NOS!!

No pretenem que deixis d’esquiar, no pretenem que desis la raqueta de Paddle, no deixis d’anar al cinema amb la parella, visita Eurodisney amb els fills si tens l’oportunitat, viatja en globus…

PERÒ…ETS MINYÓ, ho portes a la sang, guardes la camisa a l’armari, quan sents anomenar “Minyons de Terrassa” gires el cap, saps que a la Festa Major de Terrassa hi ha una entitat que fa bategar la ciutat, saps que el 30 d’agost passa alguna cosa a Vilafranca, diuen que La Mercè a Barcelona no seria el mateix sense els Gamma Extra dels malves, que Girona Enamora, i que a la Diada de la Colla…faci sol o nevi…pots viure experiències inoblidables…

VOLEM SEGUIR COMPARTINT AMB TU AQUESTS MOMENTS
Sabem que ara no pots venir cada dimarts i divendres a assaig, per mil motius del tot respectables, sabem que els teus caps de setmana son molt valuosos!! Disfruta’ls!
Però també creiem que és un gran moment perquè donis a conèixer a la teva família, als amics, als companys de feina…aquell gran amor que portes dins…i que és LA COLLA.
Una gran colla no pot ser-ho sense la gent que hi ha format part en un moment donat, que ha viscut moments inoblidables, que ha cridat, somrigut o plorat al nostre costat…
Desitgem que entris per la porta del local, que siguis capaç 5 dies l’any de treure pit, agafar la faixa i camisa, i de venir a veure als teus amics de sempre…i conèixer la gent nova…aquest gran grup del que vas formar part un dia ! De sentir-te orgullós de ser Minyó (i minyona, és clar)
No, ja no toca enviar-te cartes o trucar-te per telèfon…per recordar-te que tenim assaig, que diumenge és Festa Major…etc… ETS MINYÓ! Ho portes dins…
I no hi ha millor lloc per lluïr la camisa, que a plaça!! No demanis permís…ets Benvingut!

ENS VOLEM FER GRANS I EL TEU ROL A LA COLLA ÉS MOLT IMPORTANT!!
Ningú et mirarà com a un extraterrestre, ningú et sotmetrà a un interrogatori per saber perquè ja no vens , no et farem passar cap test, TOT EL CONTRARI!! BENVINGUT!!
Pels minyons que ara estem en actiu res és motiu més gran d’orgull que omplir les places de camises malves, i res millor que ferho amb la teva compañía.
Perquè et vindran grans records al cap, perquè no hi ha millor cervesa que la de quan s’acaba l’assaig o l’actuació, perquè potser descobreixes noves cares interessants, o perquè el teu fill s’hi podria engrescar…

NO T’HO HEM DE DEMANAR………. NO HAS DE DEMANAR PERMÍS
Així que treu la pols a aquella camisa que et vas guanyar amb la suor de molts assaigs…

POSA’T LA CAMISA I DONA’NS UN COP DE MÀ! AIXÒ ENS FA GRANS COM A COLLA !!
Perquè ETS MINYÓ, ens ho has demostrat una i cent vegades, estimes la colla I ho portes dins, tens tot el dret a posar-te-la quan vulguis. Llueix-la amb orgull.
Gairebé 35 anys de colla i de grans castells demanen fer una mirada enrere i una altra al davant. El FUTUR de la colla passa per la implicació plena dels qui vivim ara el dia a dia, i per la TEVA IMPLICACIÓ!

No hi ha “exminyons”, hi ha Minyons amb la camisa tancada a l’armari.
Tenim ganes de veure’t, de que molta gent nova et conegui, de que la teva nova família conegui la colla, d’explicar-te el que hem estat fent darrerament i els nostres projectes de present i futur…en els que tens un paper IMPORTANTÍSSIM.

VOLEM QUE VISQUIS EN PERSONA TOT AIXÒ QUE ESTÀS LLEGINT ARA!
DIJOUS A 2/4 DE 10 ASSAIG ESPECIAL I DIUMENGE A LES 12H FESTA MAJOR, AGAFA LA CAMISA I VINE AL RAVAL.
BENVINGUT A PLAÇA!

Colla castellera Minyons de Terrassa