Crònica del Torneig de futbol intercasteller a Igualada

Crònica del Torneig de futbol intercasteller a Igualada

1658160_10152162140807420_912442181_o

El passat cap de setmana del 15 i 16 de febrer una la colla va ser present al XII Torneig intercasteller de futbol sala celebrat a Igualada.

El sorteig, celebrat la setmana anterior havia determinat que en la fase de grups jugariem amb Borinots, Castellers de Cornellà, Margeners de Guissona i la Jove de Barcelona.

El torneig va començar el dissabte al matí amb, possiblement, el partit més complicat de tot el torneig contra els Borinots. Passat el inici en pujada ens vam enfrontar a la Jove de Barcelona un partit que fou molt més obert que el primer. Contra castellers de Cornella tornà a ser un partit complicat en que els tot i que els nois i noies de la colla van fer un bon paer durant tot el matx. Per acabar la fase de grups el partit que vam jugar fou contra Margeners en el que va regnar durant tot el partit un gran ambient de fraternitat.

Passada la primera fase els encreuaments ens van portar a jugar contra Castellers de Caldes un partit que fou tan igualat que ens va portar fins una emocionatíssima tanda de penals. Després de tantes emocions va arribar el “baixon” en el partit següent contra Marrecs on els nois i noies de la casa no les van veure venir ;). I així vam arribar a la nit.

La nit ens va deparar,primer de tot una sopar (que ja venia de gust despres de tantes hores d’esport) , i un concert amb el cantautot Miquel del Roig i festa llarga fins ben entrada la matinada.

Al matí següent tornavem a jugar amb els companys de Margeners on va seguir regnat un gran esperit de companyonia. I ja per acabar el torneig vam disputar el partit amb Xics de Granollers (amb qui ja haviem jugat alguns partits previs al torneig) que fou igualadissim i amb nombroses opcions per ambdues colles però s’acabà resolent a la tanda de penals.
Després d’això vam poder fruïr de la final en que van vencer els Capgrossos de Mataró. Posteriorment la organització va oferir un dinar per a tots els participants i allà es van entregar totes les distincions.

Nomès ens falta agraïr la feina als organitzadors i desitjar que les properes edicions siguin tan bones o ho millorin.

PD: La colla va acabar en la posició 21 de 40.

Sergi Castells