Bons Minyons: Sergi Castells.

Bons Minyons: Sergi Castells.
28368226523_44826ab845_o

Foto: Neus Brinquis.

En Sergi és un jove terrassenc de 25 anys que va arribar a la colla l’any 2007 (al juliol farà 10 anys ja!). Des d’aleshores no ha deixat d’estar implicat d’una manera o altra amb la colla, i encara hi continua. Fan del Miquel del Roig, de l’Anis del Mono i dels castells… Una bomba de rellotgeria!!

 

Per què i gràcies a qui vas entrar a la colla? Què destacaries dels Minyons?

La meva historia amb minyons ve de lluny, des de la mateixa guarderia tenia ganes de ser enxaneta, però mai em vaig atrevir a fer el pas. Mai vaig deixar la meva afició a veure castells (era fix a les diades grans locals, Diada i Festa Major) i quan ja vaig ser més gran 15 vaig entrar a la colla per les ganes de portar l’afició als castells un pas més enllà.

Quines posicions ocupes als castells?

Entre lateral i agulla em moc.

Has col·laborat amb la colla en algun altre àmbit més enllà de la posició als castells?

Sí, he estat 3 anys secretari de la colla, 1 any responsable de relacions de ciutat i actualment responsable de comunicació i premsa

Quin és el teu castell (estructura) preferit? Quin t’agradaria que assolís la colla?

És el 5. Vam estar moooooooolts anys perseguint-lo, personalment ha estat l’únic que m’ha enviat al hospital i li tinc unes ganes especials a aquest castell.

El castell que m’agradaria fer és el 2 de 10 amb folre manilles i lo que sigui… Obrir nous horitzons, coses que la gent creu impossibles fer-los veure que no ho son

Ens pots explicar alguna anècdota d’algun dels castells en els què has pogut participar?

Uau, anècdotes 1000 però no soc de recordar-les… moments que recordo son, per exemple a la temporada 2015 que vam fer moolts 3 de 10 recordo que a baix els fèiem amb tanta serenor que, fins hi tot, explicàvem acudits al nucli de la soca.

Quina és la teva actuació castellera (plaça-poble) preferida?

Només 1? Doncs la plaça Vella perquè és a casa i sense origen no hi ha grans castells a altres llocs.

Quins són els teus objectius castellers?

Seguir descarregant grans castells amb aquesta colla i passar-ho bé amb la seva gent. Al final els castells només son una via per ser i fer més feliços a nosaltres i a la gent que ens estima.

Estàs a favor o en contra de que els Minyons participem un dia al Concurs de Castells de Tarragona? Per què?

En contra. El concurs determina la felicitat o la decepció en base a paràmetres de victòria i derrota. Tu pots fer una gran actuació (fins hi tot la millor de la teva historia) i no ser feliç perquè no has guanyat als companys del costat. Fem castells per ser feliços no per guanyar o perdre.

Quines altres aficions tens?

M’agrada la muntanya, el bon menjar, el futbol i el Terrassa FC

Ens pots explicar quina és la teva relació amb l”’anís del mono”?

Quin anís? No em consta… jejeje

Vols fer una mica de promoció de l’Edima?

Home doncs clar, és un dels pocs punts físics on podeu comprar el Crack Casteller (http://edimahobby.com/ca/jocs-de-taula/4831-el-crack-casteller.html) el millor Trivial Casteller. I si viviu lluny també us el portem a casa amb la nostra nova web edimahobby.com.

Unes paraules per concloure l’entrevista…

Estic segur que treballant plegats i en la mateixa direcció aconseguirem el que ens proposem.