Albert Pérez: «Seguim treballant en la mateixa línia i no renunciem a res».

Albert Pérez: «Seguim treballant en la mateixa línia i no renunciem a res».

els-minyons-de-terrassa-han-iniciat-aquest-2016-a-un-ritme-trepidant

 

(Article del Joel Reche aparegut al DiariCasteller.cat d’ahir 9 de juny).

Els Minyons de Terrassa han començat amb bon ritme aquesta temporada, completant els dos castells bàsics de 9 i rodant estructures de 8 i mig. Aquest divendres, 10 de juny, afronten el segon assaig especial de gamma extra del curs, just un mes abans de la seva festa major. És per això, queDiariCasteller.cat ha volgut parlar amb Albert Pérez, cap de colla dels de la camisa malva, per valorar aquest inici de temporada i els reptes immediats dels de Terrassa.

Pérez assegura que està «molt content amb la resposta de la colla després de dues temporades molt exigents», afegint que «tot i no seguir les pautes d’anys anteriors, estem complint els objectius previstos». El cap de colla dels terrassencs assegura que «portem un bon ritme d’assajos que ens fa seguir treballant en la mateixa línia i no renunciar a res». En aquest sentit, Pérez explica que «un parell de baixes importants inesperades en castells com el pilar o la torre, que es preveuen de llarga durada, ens han fet replantejar una mica els objectius immediats, però tenim molta gent que apreta i que està preparada per entrar en llocs de responsabilitat i que ens garanteix no descartar res».

Respecte a l’assaig que afronten aquest divendres, el dirigent malva comenta que «hem buscat un divendres ‘normal’ aquest mes de juny —amb Sant Joan i el viatge de divendres vinent a Andorra pel mig— per poder realitzar un assaig una mica més intensiu i poder avançar feina amb castells com el 2de9 amb folre i manilles o el 5de9 amb folre de cara la festa major». De fet, aquests castells són els que entrarien dins dels plans de la tècnica terrassenca de cara a la seva festa major a principis de juliol. Pérez afegeix que «també aprofitarem, si el volum de gent ens ho permet, per fer alguna prova de 3de10».

Aquest diumenge, els Minyons actuaran a la plaça de Sant Jaume de Barcelona a l’aniversari dels Castellers de Barcelona, acompanyats també dels Castellers de Sabadell. En aquest sentit, Pérez explica que «decidirem en funció del darrer assaig, però el 3de9 amb folre i el 5de8 entren dins de les previsions i el 4de9 amb folre dependrà del volum de camises que portem», afegint que «el pilar queda descartat pel canvi que hem introduït, però segurament el portarem la setmana vinent a Andorra».