Actuacions: Sants (18/10/15).

Actuacions: Sants (18/10/15).
3

3d9f

 

 

Aquest diumenge la Colla Castellera Minyons de Terrassa va desplaçar-se a Sants, per actuar-hi amb motiu de la Diada de la colla amfitriona, els Castellers de Sants. També s’hi van donar cita els Castellers de Vilafranca. L’actuació va començar a les 12h amb els tradicionals pilars d’entrada a plaça. Seguidament, els Minyons van optar per bastir en primera ronda un 3d9f que va pujar molt sòlid i prou còmode, descarregant-se sense massa complicacions. És el 16è del que va de temporada dels Minyons, que li tenen la mida presa amb una efectivitat màxima.

4d9

4d9f

En segona ronda, la colla vallesana va optar pel 4d9f, castell que dues setmanes abans havia donat molts maldecaps per descarregar-se, i que suposava el repte de la diada pels de malva. L’estructura va mantenir molt les mides, i l’encaix del folre amb els terços va funcionar a la perfecció, fent que el castell es pogués descarregar amb total solvència.

5

5d8

En última ronda de castells, el 5d8 va ser l’escollit, cosa que va permetre seguir rodant castellers. Van tancar l’actuació amb dos pd5.

Premsa Minyons de Terrassa.