Actuacions: Igualada (23-08-15).

Actuacions: Igualada (23-08-15).

5

Bona arrencada de la colla castellera Minyons de Terrassa, que després d’unes vacances de tres setmanes, tornaven a actuar aquesta setmana en terres  catalanes.
A Igualada s’hi van desplaçar el passat diumenge per actuar-hi amb els amfitrions, els Moixiganguers d’Igualada, i la Colla Joves Xiquets de Valls, amb qui  compartiran plaça aquest diumenge a Vilafranca del Penedès.
3
En primera ronda, els de malva van completar un 5d8 molt solvent i ben treballat. Seguidament, el 3d9f va ser la construcció de més alçada que van descarregar a l’actuació, amb un folre que feia pensar en unes manilles. El castell va presentar sempre bones mides i no va haver de treballar-se en excés per poder culminar-lo. L’últim castell triat pels Minyons va ser el 2d8f, castell que porta molt rodatge als assajos però que no té tantes oportunitats de veure’s a plaça en l’exigent calendari dels egarencs. El de diumenge, però, va mostrar-se ferm, amb un folre que, com en el 3d9f, estava pensat a mode de manilles.
2
Un pd6 i dos pd5 van posar punt i final a l’actuació dels Minyons a Igualada, que ja pensen en el cap de setmana següent, on actuaran dissabte a Sitges i  diumenge a Vilafranca. Han programat tres assajos especials (dimarts, dijous i divendres), on hi haurà diversos obsequis i animació per tots els participants.
1