Actuacions: El Prat de Llobregat (26-09-15).

Actuacions: El Prat de Llobregat (26-09-15).
CQF17FTWsAUPMgO

Placa commemorativa del primer castell de 9 fet a El Prat de Llobregat, pels Minyons de Terrassa.

 

El passat cap de setmana tornavem a tenir actuació la tarda del dissabte. Aquest cop a El Prat de Llobregat, on compartíem plaça amb la colla local, que si l’any anterior feia l’aparició pública amb un pd4 amb camises blanques, enguany ja feia castells amb la camisa blava de la colla, els Castellers de Cornellà i els Capgrossos de Mataró.

Abans d’iniciar l’actuació es feia l’acte d’inauguració de la nova placa que l’ajuntament de El Prat de Llobregat ha col·locat a la façana de l’edifici consistorial com a mostra d’agraïment als Minyons per haver fet el primer castell de 9 pisos en la passada festa major de la localitat. Moltíssimes gràcies!!

 

3

3d8

Malgrat algunes destacades baixes als troncs dels castells, la colla va poder portar a El Prat castells de la gamma de vuit, i vuit i mig. De sortida, un 3d8 força canviat respecte a l’estructura més repetida enguany que no va portar cap tipus de problema.

 

5

5d8

Per la segona ronda deixavem el castell més complexe de la jornada, però que enguany dominem com mai. El 5d8, també amb notables canvis sobretot als pisos inferiors, es carregava i descarregava amb aparent facilitat.

Per la seva banda, els Castellers de Cornellà ens oferien una agradable sorpresa en forma de 2d7 carregat, 10 anys després del darrer. Enhorabona!

4

4d8

Tancavem rondes amb un 4d8, el desè de la temporada, que no fèiem des de la sortida a la Catalunya nord (l’anterior es remunta a l’abril). Un castell sense cap complicació i que va servir per rodar a gent del tronc i també a la pinya.