Actuacions: Calella (19-09-15).

Actuacions: Calella (19-09-15).
IMG_20150919_181946

Espectacular placa commemorativa del primer castell de 9 descarregat a Calella, el 3d9f dels Minyons el 20 de setembre del 2014.

 

Dissabte a la tarda vam tornar a Calella després de les magnífiques sensacions de la temporada anterior, i vam tornar a gaudir d’una plaça molt agraïda i plena a vessar, amb la companyia dels amfitrions, els Maduixots de l’Alt Maresme, i els nostres fillols, els Xics de Granollers.

Abans de donar inici a l’actuació es va descobrir la placa que l’ajuntament de Calella ens va dedicar als Minyons amb motiu del primer castell de 9 descarregat en aquesta localitat maresmenca: el 3d9f de la temporada passada en la mateixa diada de la festa major. Com a mostra d’agraïment, els Minyons vam alçar un pilar de 5 davant de la placa.

5

Pel que fa a l’actuació, vam sortir amb el 5d8 en la primera ronda. Un cinc amb alguns canvis com a conseqüència d’algunes baixes, que va anar molt parat en tot moment. Sense sorpreses.

3

Per la segona ronda deixavem el plat fort de la jornada. Un 3d9f que també presentava algun canvi, i que tampoc va patir en cap moment. Es tractava del 13è de la temporada descarregat de forma consecutiva.

4

A la tercera ronda vam tornar a descarregar un 4d8p de bona factura, sense complicacions, i amb alguna novetat pels pisos superiors. Aquest castell es va polint de cara a poder-lo alçar en aquest darrer tram de la temporada.  Cal però molta gent a sota per assajar-lo amb garanties.

Per acabar l’actuació vam apostar per un pilar de 6 de bona factura, per tal de recuperar les bones sensacions amb aquesta estructura. Segur que ben aviat el tornarem a veure damunt d’un folre i d’unes manilles.