Actuació per la Fira Modernista (9-05-15).

Actuació per la Fira Modernista (9-05-15).
555

3d9f més matiner de la història de la colla. (Foto: Minyons)

66

Vano de 6 davant de la façana del Mercat de la Independència. (Foto: Minyons).

 

El passat cap de setmana es va celebrar a Terrassa la Fira Modernista. Els Minyons de Terrassa ens vam unir a les celebracions pel centre de la ciutat amb una actuació davant del Mercat de la Independència, al Raval de Montserrat. Com ja va succeir l’any passat, la colla convidada van ser els Xics de Granollers.
L’actuació, prevista per les 19:00, va començar amb una mica de retard degut a que les ambulàncies van retardar-se en la seva arribada. Els Minyons vam ser els encarregats d’obrir ronda, apuntant-nos el primer 5d8 de la temporada amb molta seguretat. En segona ronda arribava el torn pel primer castell de nou pisos d’aquest curs: el 3d9f. El castell, que es portava treballant des de fa temps, es va descarregar amb molta confiança i tranquil·litat. Així doncs, aquest 3d9f es va convertir en el més matiner que la colla havia descarregat mai, demostrant el bon nivell amb que hem arrencat la temporada enguany.
A tercera ronda vam optar pel 4d8p, castell que ja havíem descarregat per Sant Jordi, i que va tornar a completar-se amb un bon treball tant dels membres del tronc com els de la pinya, defensant-lo amb solvència.
Vam tancar l’actuació amb un vano de 6 complet (un pd6 central, flanquejat per 2 pd5 i 2pd4) i, per últim, 2 pd4 de comiat.
A més a més, durant tot el cap de setmana la nostra seu social ha sigut un bullici de gent, ja que ha obert les seves portes, aprofitant el seu caràcter modernista, amb una àmplia varietat d’activitats.
La mirada dels Minyons es centra ara en la següent actuació: el diumenge 17 de maig a Sant Boi, on hi actuaem amb els Castellers de Cornellà i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.
(Premsa Minyons de Terrassa)