Actuació per la Festa Major de Terrassa (Raval de Montserrat, 3-7-16).

Actuació per la Festa Major de Terrassa (Raval de Montserrat, 3-7-16).
2

2d9fm carregat.

 

L’actuació del diumenge de Festa Major va portar algunes estrenes pel que fa a castells i també de castellers en diverses posicions, ja sigui al tronc dels castells, com a soca, folre o manilles.

A primera ronda atacàvem per primer cop enguany el 2d9fm, que tot i pujar força bé, amb soca i folre ben compactats, va acabar cedint per enfonsament a nivell de terços-quarts, quan sortien dosos. Una llàstima, però a ben segur que el farem descarregar ben aviat.

En segona ronda repetíem el 4d9f que ja havíem portat a plaça el dia anterior, i que també vam resoldre sense grans dificultats. Tercer de l’any (+1 carregat).

A tercera ronda plantàvem el sisè 3d9f de l’any. Un tres que ha anat patint canvis al llarg de la temporada i que malgrat això es va mostrar sòlid i convincent.

A la ronda de pilars vam estrenar l’espadat de 7 que va quedar en carregat, al fer llenya quan l’anxeneta iniciava el descens anant tot el pilar cap enrere sense possibilitat de redreçar-lo.

Enguany ens van acompanyar a plaça com a colla convidada la Colla Joves Xiquets de Valls que van lluïr-se amb una actuació calcada a la nostra tot i que amb pilar de 5 final. Per altra banda, l’altra colla de la ciutat completava la clàssica de 8.

4d9f

4d9f

3d9f

3d9f

Pd7f carregat.

Pd7f carregat.