Actuació al Portal de l’Àngel de Barcelona (12/04/2015).

Actuació al Portal de l’Àngel de Barcelona (12/04/2015).

ff

Aquest cap de setmana ens vam desplaçar en el tren del Vallès fins a Barcelona per actuar en la ja tradicional cita del Portal de l’Àngel, emplaçament de l’antic Concurs de castells de Can Jorba. En un ambient molt més festiu i cooperatiu, ens vam trobar amb els amfitrions, Castellers de Barcelona, i els Castellers de Berga.

L’actuació va començar força puntual tot i alguns contratemps, com el camió de bombers primer, i l’equip mèdic del SEM poc després, que van obrir-se pas allà on érem a toc de sirenes. Després que els amfitrions obrissin plaça amb un 3d8, va arribar el torn de la nostra colla, que va obrir foc amb el quart 3d8 de la present temporada, per tot seguit encarar el primer 2d8f de l’any, que es va descarregar sense sorpreses. En tercera ronda vam encarar el 4d8, i vam tancar l’actuació amb un nou pd6, i dos pd5 simultanis que posaven el colofó a una actuació rodona.

Pel que fa a la resta de colles, els de Barcelona van tornar a mostrar el bon moment de forma en que es troben descarregant una nova classica (3d8, 2d7, 4d8), i els berguedans (3d7, 4d7, 5d6).

Com a curiositat, comentar que enguany l’actuació va tornar a coincidir amb la Cursa d’uns grans magatzems barcelonins, amb més de 80.000 corredors, amb sortida i arribada a escassos metres d’on feiem els castells. Tanmateix, no es van veure gaires samarretes tècniques a les pinyes. Potser les cames ja feien figa…