Actuació a Valls per sant Isidre (Plaça de l’Oli, 14-05-16).

Actuació a Valls per sant Isidre (Plaça de l’Oli, 14-05-16).
3d9f

3d9f

 

Tres anys després de la darrera actuació a Valls, a la diada del Pati organitzada per la Colla Joves, tornàvem al bressol casteller de la mà, aquest cop, de la Colla Vella, organitzadora de la diada de Sant Isidre, o del pagès, a la cèntrica Plaça de l’Oli, a escasos metres de l’emblemàtica Plaça del Blat.

Ens trobàvem amb la colla amfitriona, els Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus. Mentre el Barça es proclamava campió de lliga al camp del Granada, els castellers oferíem un gran espectacle amb construccions de tota mena i de gran nivell. Els Minyons hi vam plantar a primera ronda el 3d9f. Un castell amb història, ja que es tractava del segon de la colla enguany, el primer de nou pisos que es veia en aquella plaça, i el segon, tot just, que feia una colla forana a Valls (el primer també és dels Minyons, l’any 2013 a la diada del Pati). A la segona ronda vam fer el tercer 5d8 de l’any, i a la tercera estrenàvem el 4d8p. Un pilar de 6 tancava la nostra actuació.

Pel que fa a la resta de colles, destacar la “tripleta màgica” més matinera de la història, de la Colla Vella, una tripleta de 8 dels tarragonins, i 2d7, 3d8 i 5d7  de Reus.

Bon ambient a plaça tot i el futbol, bona col·laboració a les pinyes, i bon ritme d’actuació.

Encantats de tornar a Valls i agraïts pel bon tracte rebut.

5d8

5d8

4d8p

4d8p

Pilar de 6.

Pilar de 6.