Actuació a Sant Cugat del Valles (28-06-15).

Actuació a Sant Cugat del Valles (28-06-15).

lll

A una setmana de l’esperada Festa Major de Terrassa, els de malva demostren arribar molt rodats al mes de juliol.
Els Minyons de Terrassa van actuar el passat diumenge a Sant Cugat. S’hi van citar a les 6 de la tarda per celebrar-hi l’actuació de la Festa Major del municipi vallesà, on actuarien amb els Castellers de Sants i els amfitrions, els Castellers de Sant Cugat.
Després dels pd4 caminants d’entrada a plaça, els de la camisa malva van descarregar en primera ronda el quart 5d8 d’aquesta temporada. En segona ronda va ser el torn pel 4d9f, castell que va haver-se de treballar força però que també es va poder descarregar amb ofici. Tot seguit, en tercera ronda els terrassencs van completar el 2d8f, amb un folre lleuger a mode de manilles. Per tancar l’actuació van fer tres pd5 simultanis.
Aquesta setmana els Minyons posen el focus en la Festa Major de Terrassa, primera gran cita de la temporada. Els assajos de dimecres i dijous serviran als del carrer Teatre per acabar de treballar els castells que portaran a les actuacions de dissabte (20:00, Plaça Vella) i diumenge (12:00, Raval de Montserrat).
Premsa Minyons de Terrassa.