Actuació a Sant Cugat del Vallès (15-11-15).

Actuació a Sant Cugat del Vallès (15-11-15).
5
El passat diumenge la Colla Castellera Minyons de Terrassa actuava a Sant Cugat, en la seva última sortida del curs, amb motiu de la Diada dels Castellers de Sant Cugat. A plaça els acompanyarienels Castellers de Cerdanyola, els Castellers d’Esplugues i els Gausacs, els amfitrions.
3
La diada va començar amb un pilar de dol per part de les 4 colles, com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de París. Seguidament van tenir lloc els pilars d’entrada a plaça, que degut a que les colles ja estaven situades als seus respectius llocs d’actuació, no es van fer caminant aquest cop.
3p
En primera ronda els Minyons obrien de 3d9f, un castell molt habitual en les primeres rondes dels de la camisa malva. Va ser executat amb precisió i exactitud, sent ja el 19è d’aquesta temporada, tots descarregats. A la segona ronda arribava el plat fort pels terrassencs, que encaraven el 5d9f, castell d’alta dificultat, i que no s’havia vist mai a Sant Cugat. L’estructura va descarregar-se amb ofici i sense massa patiments a nivell de tronc, però sí que exigint un treball important a l’encaix dels terços amb els segons i el folre. Amb aquesta construcció (el 6è de la temporada, nombre rècord al mateix any pels Minyons), la Plaça Octavià esdevenia plaça de Gamma Extra, ja que mai abans s’hi havia fet un castell d’aquesta dificultat.
p7
Per tancar les rondes de castells, els del carrer teatre van completar el segon 3d8p d’aquest any, que va mostrar-se molt sòlid en tot moment. Aquesta estructura està sent objecte de treball als assajos dels Minyons, amb l’objectiu de pujar-la un pis més si és possible per la seva Diada, aquest diumenge.
Un pd7f brillant va servir per arrodonir una molt bona actuació, espadat que també treballa la colla per pujar un pis més a finals de setmana.
Van concloure la seva actuació amb un vano de 5.
Premsa Minyons de Terrassa.