Actuació a Sant Boi de Llobregat (17-05-2015).

Actuació a Sant Boi de Llobregat (17-05-2015).
3

3d9f.

 

4

4d8p.

 

 

5

5d8.

 

1

Pd7f c.

 

 

Els Minyons fan Sant Boi plaça de 9.

La Colla Castellera Minyons de Terrassa descarrega el segon 3d9f de la temporada acompanyat del 4d8p, el 5d8 i el pd7fc.

Aquest passat diumenge, els Minyons de Terrassa han actuat a Sant Boi de Llobregat, amb motiu de la Festa Major de la localitat. A plaça han estat acompanyats dels Castellers de Cornellà, que han exercit d’amfitrions, i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Abans d’iniciar la diada castellera, les colles participants han alçat pilars de dol per la recent mort d’un jove de la localitat santboiana.

La colla egarenca ha optat pel 3d9f en primera ronda (foto). El castell, que ja van descarregar la setmana anterior a Terrassa, ha pujat ferm i s’ha pogut completar mantenint les mides, treballat amb solvència tant pel tronc com pel folre.

En segona ronda, els malves s’han anotat el tercer 4d8 amb el pilar del que va de temporada, i ho han fet amb relativa comoditat, demostrant l’èmfasi que estan posant aquesta temporada als castells amb el pilar durant els seus assajos. L’ha seguit en tercera ronda el 5d8 (foto), segon del que va de curs, i que ha mostrat la confiança que li han agafat a l’estructura.

A la ronda de pilars, els del carrer teatre han enlairat el pd7f (foto). L’espadat, que ha pujat molt segur, s’ha quedat en carregat. Després de l’aleta hi ha hagut una sèrie de batzegades que, tot i el treball del folre i els membres del tronc, s’ha acabat trencant.

Els de la camisa Malva han tancat l’actuació amb un vano de 5.

Dissabte vinent, a les 18:00, els Minyons actuaran a la Seu d’Ègara, a la seva ciutat, amb motiu de la Diada del Patrimoni.

(Premsa Minyons de Terrassa).