Actuació a Les Santes de Mataró (26-07-15).

Actuació a Les Santes de Mataró (26-07-15).
2

2d9fm.

 

Els Minyons tancavem aquest diumenge a Mataró el primer tram de la temporada amb una actuació d’alt nivell, acompanyats novament pels amfitrions, Capgrossos de Mataró, i pels Castellers de Vilafranca. Malgrat que enguany l’actuació de Les Santes quèia a les darreries del mes de juliol, un bon gruix de Minyons va decidir escurçar les seves vacances o iniciar-les una mica més tard per poder portar els millors castells a Mataró.

L’actuació la iniciàvem en segon lloc després d’un intent desmuntat de 4d9f dels amfitrions, amb el segon 2d9fm de la temporada. El castell va pujar una mica oscilant fins a la carregada, però es va treballar sense grans patiments fins a la descarregada. Un altre al sac i ja en van vuit de seguits descarregats!!

4

4d9f.

 

A la segona ronda optàvem per un renovat 4d9f que va pujar un xic lent i va acabar patint a nivell dels terços. La gran feina de la gent del folre damunt d’una soca de pedra, van facilitar l’èxit amb aquesta construcció. Quart descarregat de la temporada amb les notes de la “marxa imperial” sonant mentre s’anava desmuntant el folre.

3

3d9f.

 

Un estàtic 3d9f servia per enllestir la tercera ronda quan ja es superaven les dues hores d’actuació sota un sol de justícia. Atenció: 9è de la temporada i tot just comencem les vacances!!! Estratosfèric! Aquest castell demana un pis més, sí o sí! Quan? Dependrà en gran mesura de les ganes i l’ambició de tots i cadascun de nosaltres…

1

Pd8fm carregat.

 

A la ronda de pilars vam encarar per segona vegada aquest any l’espadat de vuit. Molt compacte a nivell de soca, folre i manilles, va patir una forta saccejada a nivell del quint quan entrava l’aixecadora. Va semblar que tornava a aposentar-se amb l’entrada de l’anxeneta i l’aleta, però finalment va acabar trencant-se pel pis de quarts-quints per una nova forta sotragada. A ben segur que aquest pilar continuarà donant grans alegries a la colla en el que resta de temporada.

Pel que fa a la resta de colles, els amfitrions, Capgrossos, van completar un 4d8p, un 4d9fc, un 3d8 i un pd7f. Per la seva banda, els Castellers de Vilafranca van realitzar un 2d9fm, un 4d9f, un i3d9fp, un 3d9f, i un pd8fm.