Actuació a l’Aniversari dels Castellers de Barcelona (Plaça de Sant Jaume, 12-06-16).

Actuació a l’Aniversari dels Castellers de Barcelona (Plaça de Sant Jaume, 12-06-16).
3d9f

3d9f

 

El passat diumenge actuàvem a la tradicional diada d’Aniversari dels Castellers de Barcelona a la Plaça de Sant Jaume. 47 anys compleixen els nostre padrins i ho van celebrar acompanyats de dues colles del Vallès Occidental, nosaltres i els Saballuts.

Els Minyons ens vam presentar amb un programa de màxims, amb la tripleta en ment. Malauradament, la caiguda del 4d9f (carregat) a la segona ronda, va obligar a rebaixar pretensions i vam tancar rondes amb el 5d7. A primera ronda havíem sumat el cinquè 3d9f de l’any. Dos pd5 van tancar l’actuació.

Tot i l’accident amb el 4d9f, val a dir que el castell va pujar sense grans complicacions, tot i que es va anar deformant progressivament i una sacsejada forta a nivell de terços-quarts va trencar el castell quan ja baixaven dosos.

Els cops i contusions d’algun company, juntament amb les nombroses baixes de castellers del tronc respecte al curs passat, van fer decidir als tècnics a no estirar més el braç que la màniga i a assegurar la tercera ronda amb un 5d7.

 

4d9f carregat

4d9f carregat

5d7

5d7

2 pilars de 5

2 pilars de 5