Actuació a la Festa Major de Sabadell (6-09-15).

Actuació a la Festa Major de Sabadell (6-09-15).
3

3d9f

 

Ens plantem a Sabadell després de les enormes emocions del diumenge anterior a Vilafranca del Penedés. Ens acompanyen a plaça els anfitrions, Castellers de Sabadell, i les colles dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Barcelona.

El castell de sortida és el 3d9f que descarreguem com aquells que ja han aconseguit fer-lo d’un pis més…

 

4

4d9f

 

La segona ronda ens porta el 4d9f, un castell que ens va donar un ensurt fa un parell d’anys en aquesta mateixa diada, però que avui es descarrega amb molta suficiència. I ja en van cinc aquesta temporada.

 

4a

4d8a

 

Per la tercera ronda deixem el 4d8a que es descarrega sense problemes, i també es converteix en el cinquè de la temporada. El darrer l’havíem fet a Berga a finals del mes de maig i sembla que ha tornat per quedar-se i amb vistes de fer-lo créixer en un futur no molt llunyà…

 

1

pd7f carregat

 

La ronda de pilars ens torna a deixar un punt d’amargor després que el pd7f quedi solament en carregat. Al igual que a Sant Fèlix, la sorpresa inesperada arriba a darrera hora. Igual que a Vilafranca el pilar ha pujat bé i s’ha carregat sense cap dificultat, però a la sortida de l’anxeneta una saccejada molt forta s’emporta l’espadat violentament enrere.

Avui, com a curiositat, totes les colles a plaça hem tingut llenya. Els locals amb el 3d9f carregat, els mataronins amb un intent de 4d8a, i els Castellers de Barcelona amb el 7d8 també carregat.