Actuació a la diada del 46è aniversari dels Castellers de Barcelona. (Plaça de Sant Jaume. 14-06-15).

Actuació a la diada del 46è aniversari dels Castellers de Barcelona. (Plaça de Sant Jaume. 14-06-15).
hh

5d8, 3d9f, 2d8f, pd7f.

 

Aquest diumenge, la Colla Castellera Minyons de Terrassa, ha descarregat el 5d8, 3d9f, 2d8f i pd7f a Barcelona.

La colla castellera Minyons de Terrassa segueix avançant amb pas ferm en la preparació per la seva Festa Major. Diumenge va ser el torn d’actuar a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, amb motiu de la diada d’aniversari dels Castellers de Barcelona. Hi actuaven també els Castellers de Sabadell.

La diada va començar, com és habitual, amb els pd4 caminants d’entrada a plaça. Tot seguit començava la primera ronda, on els malves hi han portat un 5d8 que s’ha mostrat segur en tot moment, descarregant-se sense complicacions. En segona ronda han optat pel 3d9f, castell que han freqüentat molt en el que va de temporada (6è de l’any) que han pogut descarregar amb relativa facilitat. Ja en tercera ronda han completat un 2d8f que ha presentat molt bones mides i que ja treballen al pati per poder pujar-lo un pis més en un futur no llunyà. En ronda de pilars han tornat a mostrar el gran domini que tenen a l’estructura completant el pd7f. L’espadat ha pujat tranquil i segur, i després de l’aleta els components del tronc i el folre han fet palès el treball que fan d’aquest castell als assajos, controlant en tot moment l’execució de la descarregada. Per tancar l’actuació, han descarregat tres pd5.

Els minyons posen ara l’èmfasi als assajos de dilluns 15 i dimecres 17 de juny, ja que el cap de setmana vinent no tenen actuació, i des de la tècnica han decidit donar festa als seus castellers en l’assaig del divendres.

Premsa Minyons de Terrassa.