Actuació a Granollers (08-11-15).

Actuació a Granollers (08-11-15).
3

3d9f

 

El diumenge ens vam desplaçar fins a Granolles, a la Plaça Porxada, per actuar a la diada de la colla local, els nostres fillols, Xics de Granollers, on hi hem actuat ininterrompudament des del 1995 (a excepció del 1997). Ens acompanyaven a plaça els amfitrions i els Castellers de Sants. Tot i que la jornada va començar emboirada, el sol va acabar apareixent a la Porxada.

4

4d9f

 

L’Actuació, que es va allargar prop de tres hores, va veure l’estrena aquesta temporada del 3d8p, castell que va arribar a la tercera ronda. Prèviament la colla havia descarregat els dos castells bàsics de nou, el 3d9f i el 4d9f. Per tancar, a la ronda de pilars, vam descarregar un sòlid pd7f.

3p

3d8p

 

Pel que fa a la resta de colles, destacar el 2d8f per part dels Xics, que finalment podien descarregar més de dos anys després del darrer. I el segon 2d7ps de la història, novament obra dels Borinots, que ja l’havien mostrat l’any 2008 a Terrassa a la nostra diada.

Acabada l’actuació, tots els castellers vam poder gaudir del tradicional vermut ofert per la colla amfitriona a recinte porxat de la mateixa plaça.

p7

Pd7f