Actuació a Girona per Fires de Sant Narcís (Plaça del Vi, 30-10-16).

Actuació a Girona per Fires de Sant Narcís (Plaça del Vi, 30-10-16).
Primer 3 de 9 amb folre i l'agulla descarregat de la nostra història.

Primer 3 de 9 amb folre i l’agulla descarregat de la nostra història.

El diumenge vam tornar a Girona, una plaça màgica pels Minyons i on des de fa un bon grapat d’anys portem els nostres millors castells. Aquest any no va ser menys i ens vam plantejar una actuació de màxims, amb quatre castells de la màxima dificultat.

 

En la primera ronda vam encarar el repte més difícil de la jornada potser, el 3d10fm. El castell es va enlairar amb rapidesa i va pujar amb el típic bellugueig, però es va centrar a la descarregada i donava esperances de descarregar-lo. Tanmateix, es va començar a girar a nivell de folre i manilles i es va acabar perdent irremeiablement a la sortida dels dosos.

La caiguda del tres no va fer que rebaixessim les pretensions, i vam continuar amb el guió preestablert. Així doncs a la segona ronda s’anuciava el tercer intent de la nostra història del 3d9fp, que finalment vam poder descarregar amb solvència i amb una gran feina a tots els nivells. L’eufòria es va desfermar i molts rostres van passar de la decepció inicial a l’alegria immensa per la nova fita assolida.

A la tercera ronda vam tornar amb el 5d9f que ja havíem descarregat fins a tres ocasions enguany, i que vam tornar a descarregar novament. Quart de la temporada, i potser darrer??

La cirereta de la ronda de pilars va venir amb el segon pilar de 8 amb folre i manilles, novament descarregat. Segon consecutiu i de bella factura. Sembla que comencem a prendre-li la mida al pilar, i alguns ja demanaven un pis més…

Ens van acompanyar a plaça els amfitrions, Marrecs de Salt, que tenien la gran il·lusió del primer castell de 9, però que van quedar a escassos segons de carregar-lo, i els Capgrossos de Mataró que venien amb un programa força ambiciós i que van haver de modificar després de la llenya del 9d8 (primer carregat de la seva història).

3d10fm carregat.

3d10fm carregat.

5d9f

5d9f

Pd8fm

Pd8fm