Actuació a Cornellà de Llobregat (07-06-15).

Actuació a Cornellà de Llobregat (07-06-15).

tt

El passat cap de setmana els Minyons ens vam desplaçar fins a de Cornellà de Llobregat amb motiu de la Festa Major d’aquesta ciutat. Convidats pels amfitrions, als quals vam apadrinar enguany fa 25 temporades, i amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, en el que anomenen “diada lila”, degut al color de camisa de les tres formacions. Pels Minyons suposava la 24a participació en aquesta diada, gairebé ininterrompudament des del 1991, amb l’única excepció de l’any 2002 quan ens vam desplaçar a Algemesí.

En una jornada amb una elevada temperatura i un sol de justícia, els Minyons vam fer una de les millors exhibicions que es recorden a Cornellà, amb el 3d9f, el 4d9f, el 2d8f i el pd6. Mai abans la colla havia assolit dos castells de nou en la mateixa jornada a Cornellà. Cal destacar la col·laboració de les tres colles a les respectives pinyes i el bon ambient a plaça tot i el ” caloret”.

Pel que fa a les colles acompanyants, els amfitrions van demostrar que van en la bona línia per assolir el gran repte de tornar a alçar castells de 8, descarregant amb suficiència el 5d7, el 7d7 i el 4d7p. Pel que fa als tarragonins van obrir amb el 7d8, per continuar amb el 4d8 i el 5d8.

El proper cap de setmana els Minyons actuarem a la plaça de Sant Jaume de Barcelona amb motiu de la diada del 46è aniversari dels Castellers de Barcelona.