Actuació a Berga (31-05-15).

Actuació a Berga (31-05-15).
4

3d9f (foto: Minyons)

 

t

4d8p (Foto: Minyons).

La pluja no ha impedit que la colla terrassenca completés el seu quart 3d9f del curs.
La colla castellera Minyons de Terrassa s’ha desplaçat aquest passat diumenge a Berga, per actuar-hi per primer cop a la Diada dels 4 Fuets. A més a més de la colla local, els Castellers de Berga, a plaça han estat acompanyats pels seus padrins, els Castellers de Barcelona.
Després dels pd4 caminats d’entrada a la Plaça de Sant Pere, les colles han hagut d’esperar una mica més d’una hora per començar les rondes de castells, que estava previst que comencessin a les 11:30, degut a que no havien arribat les ambulàncies al lloc de l’actuació. Posteriorment, s’ha pogut donar inici a l’actuació amb normalitat.
En primera ronda els de malva han descarregat el quart 3d9f del que va de temporada (foto). El castell, després d’un peu desmuntat, ha presentat bones mides, i amb un bon treball de l’estructura s’ha pogut completar amb solvència. En segona ronda han optat pel 4d8p, castell que també han descarregat, i que ha suposat igualar el registre del 3d9f, sent el quart que descarreguen enguany. La construcció s’ha mostrat serena i tranquil·la en tot moment.
Abans que els egarencs poguessin aixecar un castell en la tercera ronda, la pluja ha fet acte de presència a la capital berguedana, fet que ha obligat, després d’uns minuts d’espera per veure si amainava, a donar per acabada prematurament l’actuació, que han tancat amb un pd5 de comiat.
Abans de tornar cap a Terrassa, la colla amfitriona ha convidat a dinar a les formacions convidades, amb un molt bon ambient entre tots els castellers.
El proper diumenge 7 de juny, els Minyons es citaran a Cornellà, on actuaran amb la colla amfitriona, els Castellers de Cornellà, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.
(Premsa Minyons de Terrassa).