Acte institucional 40è Aniversari

Acte institucional 40è Aniversari

ACTE INSTITUCIONAL

Ahir al vespre, va tenir lloc a la Casa Alegre de Sagrera, l’acte institucional del 40è Aniversari dels Minyons de Terrassa.

La celebració va començar amb un pica-pica de benvinguda als jardins de la mateixa Casa Alegre de Sagrera, amb la presència de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, de varis regidors i de la consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, entre d’altres.

L’acte va ser conduït per en Biel Duran, que va anar donant pas als diferents parlaments que es van anar fent durant la tarda-nit. Els parlaments van ser de veus destacades d’aquests 40 anys d’història, així com diferents autoritats. Aquí us en deixem una relació:

Jesus Rodríguez – President actual de la colla
Arnau Boada – Cap de colla actual
Josep Anton Falcato – Fundador de la colla
Maria Dern – Fundadora de Les Minyones
Marc Roura – Ex-cap de colla
Guillem Comas – Ex-cap de colla
Martí Alcaraz – Casteller dels Minyons
Maria Feiner – Castellera dels Minyons
Gemma Lopez – Castellera dels Minyons
Jaume Rosset – Casteller dels Minyons
Meritxell Budó – Consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya
Jordi Ballart – Alcade de Terrassa

Durant la nit es van recordar els castells que van estrenar els del carrer del Teatre, com el dos de nou amb folre i manilles, el cinc de nou amb folre, el tres de nou amb l’agulla, el quatre de nou net, el tres de deu amb folre i manilles i el quatre de deu amb folre i manilles. Construccions que semblaven impossibles fins que els malva els van portar a plaça i van demostrar que podien ser una realitat.

Us deixem el vídeo que es va passar, per recordar aquestes fites històriques

L’acte institucional de commemoració dels 40 anys del naixement dels Minyons de Terrassa va acabar amb una gran sorpresa: un dels grups estrella de la música en català, els egarencs Doctor Prats, han fet i regalat una cançó als malva.

Aquí us el deixem

RESUM FOTOGRÀFIC

L'ACTE A ULLS DE LA MIREIA COMAS