Acord de patrocini amb EXES Terrassa

Acord de patrocini amb EXES Terrassa

Aquest mes de Juny els Minyons de Terrassa han signat amb EXES Terrassa un acord de patrocini que els unirà durant la temporada castellera d’aquest any 2018. En aquest acord, EXES Terrassa col·laborarà amb Minyons i tindrà presència a les campanyes publicitàries, xarxes socials, cartells d’actuacions, samarretes, esdeveniments a la ciutat i pàgina web. Amb aquesta aportació, EXES Terrassa es converteix en un dels patrocinadors principals de l’entitat.

L’acord es va formalitzar el passat divendres dia 8 de Juny al local en presència de la presidenta, Isolda Sucarrats i el tresorer Xavi Pano per part dels Minyons de Terrassa i d’Aleix Camps i Abel Camps com a representants d’EXES Terrassa .

EXES Terrassa és una empresa familiar dedicada al sector immobiliari pertanyent al grup Expofinques que es dedica a la compravenda i intervenció immobiliària a Terrassa i voltants des de l’any 2012. Actualment, destaca per ser una de les agències amb major presència i dinamisme a Terrassa.

Així doncs, amb aquest acord el que s’assoleix és l’enfortiment dels vincles de l’empresa amb la ciutat i amb una entitat cultural tan important com són els Minyons de Terrassa. Aleix Camps destaca que “És important per a EXES Terrassa poder participar amb el nostre granet de sorra a la cultura popular de la ciutat, i creiem que Minyons representen uns valors humans i socials essencials a la nostra societat”.