INICI
PROPERES ACTUACIONS
24/03/2018 - 17:30 h.
VALLS
(Parc Barrau)
Sortida: Autocar 15:15 h.
Motiu: Diada del Graller
08/04/2018 - 12:00 h.
BARCELONA
(Plaça de la Revolució)
Sortida: Tren FGC Rambla 10:15 h.
Motiu: Diada de l'Independència
ÚLTIMA ACTUACIÓ
18/03/2018
TERRASSA

Festa Major del barri de Can Palet
2 de 7 descarregat
3 de 8 descarregat
9 de 7 descarregat
p de 5 descarregat
p de 4 descarregat
p de 4 descarregat
p de 4 descarregat
p de 4 descarregat
Més informació sobre els Minyons i els castells
        

Patrimoni de la humanitat - Unesco    Creu de Sant Jordi - Any 1993
Amb el patrocini de:

PARTICIPA-HI

Per què hauria de fer castells?

Hi ha molts bons motius per fer castells. D’entrada, els castells tenen una dimensió vivencial difícilment comparable amb qualsevol altra activitat, ja que permet establir vincles personals i generar una convivència difícils de trobar avui en dia. Fer castells no deixa de representar un esforç individual de cadascun dels castellers per aconseguir un objectiu col·lectiu, el castell. Això, tot i que si desconeixes el món casteller et pot sonar estrany, proporciona sensacions i experiències veritablement inoblidables.

Fer castells també implica certa activitat física, més intensa o moderada en funció del nostre paper dins del castells. De tota manera, una de les grans virtuts dels castells és que no són excloents: cap persona, sigui quina sigui la seva condició econòmica o social, constitució física, edat, preparació o estat de salut, no queda exclosa d’aquesta activitat ja que les possibilitats de participar són tant i tant àmplies, que és difícil no trobar una tasca que encaixi amb el perfil de cadascú de nosaltres.

Finalment, fer castells és, per sobre de tot, una activitat extraordinàriament divertida. Però si vols esbrinar-ho, hauràs de passar per assaig ; )

 

Per qu als Minyons?

Els Minyons de Terrassa som una de les colles punteres de Catalunya i hi podràs gaudir fent els millors castells que es poden fer, al costat de companys molt competents i experimentats que et podran ajudar a entendre i participar de forma amena i segura en l’activitat castellera. Amb els Minyons podràs fer castells a les millors places del país i, fins i tot, actuar a l’estranger (Alemanya, Itàlia, Escòcia, etc.)

A més, els Minyons de Terrassa som una de les entitats terrassenques amb més oferta d’activitats lúdiques. Des de diferents àrees de la colla s’organitzen concerts, sopars, xerrades, actuacions de teatre, sortides a cases de colònies per la canalla de la colla, celebracions de les festes més assenyalades com Sant Joan, Cap d’Any, la castanyada, per citar-ne uns quants exemples. D’altra banda, disposem d’una magnífica seu social al centre de Terrassa que serveix de punt de trobada habitual per molts dels membres de la colla. Per tant, a part dels castells, als Minyons hi trobaràs altres activitats per passar-t’ho bé. Tot això sense cap cost per part dels membres de la colla, encara que existeix una quota de caràcter voluntari que ajuda al sosteniment de l’activitat ordinària de la colla (bàsicament el manteniment de la seu social).

La manera més fàcil per prendre contacte amb la colla és la d’assistir a un assaig. Els assajos són sempre oberts a tothom, l’únic que es demana és una mica de silenci quan es crida a la gent que forma la part de baix de les construccions i acostar-se a la pinya quan es fa una prova de castell. De manera que et convidem a que t’acostis al Carrer del Teatre, 4-6, per experimentar en la pròpia pell tot això que t’hem explicat.

 

 

Amb el suport de:       

 

© Colla Castellera Minyons de Terrassa, tots els drets reservats | Avís legal | Política de cookies
Adreça: Carrer Teatre, 4-6 | Apt. Correus n 202 - 08221 Terrassa (Barcelona)
mail: minyons@minyons.cat | Tlf. 93 784 28 60