INICI
PROPERES ACTUACIONS
04/03/2018 - 12:30 h.
TERRASSA
(Plaça del Primer de Maig)
Motiu: (Pendent de confirmar)
10/03/2018 - 12:00 h.
MIRAVET
(Plaça de l'Arenal)
Motiu: Jotes i Castells
ÚLTIMA ACTUACIÓ
19/11/2017
TERRASSA

XXXIX Diada de la Colla
3 de 10 fm. carregat
2 de 9 fm. descarregat
4 de 9 f. descarregat
p de 6 descarregat
p de 5 descarregat
p de 5 descarregat
p de 4 descarregat
p de 4 descarregat
Més informació sobre els Minyons i els castells
        

Patrimoni de la humanitat - Unesco    Creu de Sant Jordi - Any 1993
Amb el patrocini de:EL LOCAL

El local, casa nostra

bar-restaurantEls Minyons tenim el nostre local situat al Carrer del Teatre, 4-6, de Terrassa. El local és una antiga casa modernista convenientment reformada en atenció als usos als quals està destinada, tot constituint una àmplia dependència amb diversos espais diferenciats entre els que destaquem:

- La planta baixa on hi trobarem la secretaria, la sala d’exposicions, l’espai d’assaig dels pilars, un petit rocòdrom i, finalment i el més important, el pati d’assaig.

- La planta primera on hi ha el bar-restaurant de la colla i un espai annex al bar que es pot habilitar per a la celebració de concerts, xerrades, obres de teatre de petit format, etc. Tots dos espais són oberts a tothom i s’hi poden veure els partits de futbol del Barça en grans pantalles.

- La planta segona la ocupen una sala polivalent de grans dimensions apte per al seu ús com a sala d’actes, el arxiu de la colla i una sala de reunions.

 

Un espai obert a la ciutat

El local pretén ser un espai obert a la ciutat, és per aquest motiu que qualsevol persona o entitat que necessiti un espai per tal de realitzar alguna activitat que pugui encaixar en les instal·lacions que relacionem a continuació, en pot demanar la cessió puntual.

- Sala d'exposicions.

- Pati descobert (possibilitat de muntar concerts, sopars a l'aire lliure, etc ...).

- Bar (espai on podeu organitzar xerrades, col·loquis, presentacions de llibres, etc ...).

Per poder utilitzar el local cal que us poseu amb contacte amb la colla utilitzant el e-mail o venint qualsevol dia a secretaria i allà us informaran de com podeu fer-ho. Veure cessió d'espais.

 

Una mica d'història

El 1988 va ser un any molt important a la història de la nostra Colla ja que vam adquirir al centre de la ciutat l'edifici que avui és la nostra seu social. Aquest fet ha suposat un augment de l'estabilitat i vitalitat de l'entitat alhora que hem crescut i hem augmentat el nostre pes específic dins de l'entramat associatiu de la ciutat.

Posteriorment, l'any 2002, es va inaugurar un ampliació d'aquest mateix local, que fou ajuntat amb el local adjacent, creant un petit espai d'assaig cobert, una nova secretaria i millorant els equipaments ja existents en el local original.

 

Amb el suport de:       

 

© Colla Castellera Minyons de Terrassa, tots els drets reservats | Avís legal | Política de cookies
Adreça: Carrer Teatre, 4-6 | Apt. Correus n 202 - 08221 Terrassa (Barcelona)
mail: minyons@minyons.cat | Tlf. 93 784 28 60