INICI
PROPERES ACTUACIONS
04/03/2018 - 12:30 h.
TERRASSA
(Plaça del Primer de Maig)
Motiu: (Pendent de confirmar)
10/03/2018 - 12:00 h.
MIRAVET
(Plaça de l'Arenal)
Motiu: Jotes i Castells
ÚLTIMA ACTUACIÓ
19/11/2017
TERRASSA

XXXIX Diada de la Colla
3 de 10 fm. carregat
2 de 9 fm. descarregat
4 de 9 f. descarregat
p de 6 descarregat
p de 5 descarregat
p de 5 descarregat
p de 4 descarregat
p de 4 descarregat
Més informació sobre els Minyons i els castells
        

Patrimoni de la humanitat - Unesco    Creu de Sant Jordi - Any 1993
Amb el patrocini de:DESCÀRREGUES

- Pla d'emergència del Local

Ja teniu disponible el Pla d'emergència del local actualitzat i els planells d'evacuació.

És de vital importància que en conegueu els aspectes essencials ja que en cas d'emergència tots haurem de seguir les directrius establertes per tal de minimitzar els riscos i evitar qualsevol desgràcia. Si us plau, dediqueu cinc minuts per tal de saber com actuar.

- Protocols de primers auxilis i d'assegurances

A continuació teniu una sèrie de documents que considerem importantíssims de cara a la gestió de possibles emergències realitzant l'activitat castellera.

- Els valors socials del Fet Casteller

L'assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, celebrada el 24 de març de 2012 a Molins de Rei, va aprovar pràcticament per unanimitat el document "Els valors socials del fet casteller", que s'havia anat treballant al llarg de tot l'any.

La redacció del document "Els valors socials del fet casteller" havia estat un dels compromisos adquirits per la junta en l'assemblea del 2011, i al llarg de tot l'any es va anar treballant mitjançant un procés participatiu amb la implicació de totes les colles. El document consagra valors com el caràcter obert i inclusiu de les colles o l'amateurisme integral del fet casteller (consulteu el pdf adjunt per un resum del document).

Veure document: Valors socials del Fet Casteller

- Fulletó "Fem Pinya" de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

Aquest fulletó és un inventari sintètic de bones pràctiques de seguretat a les pinyes, una qüestió que afecta directament la gran majoria de castellers.

Aquest petit manual pretén, doncs, donar la informació bàsica a tenir en compte per tal de poder fer les pinyes més efectives i segures. Està pensat tant per als castellers nous com per als veterans. Als primers els ajudarà a treballar, des del primer dia, en les condicions d'eficàcia i seguretat màxima per a ells i la resta de companys. Als segons, els recordarà aspectes que ja coneixen però els informarà d'aquells aspectes que, a partir dels estudis que de mica en mica es van fent sobre la seguretat als castells, s'han anat incorporant com a nous.

Veure el fulletó: Fem pinya

Amb el suport de:       

 

© Colla Castellera Minyons de Terrassa, tots els drets reservats | Avís legal | Política de cookies
Adreça: Carrer Teatre, 4-6 | Apt. Correus n 202 - 08221 Terrassa (Barcelona)
mail: minyons@minyons.cat | Tlf. 93 784 28 60